Ενήλικες

Δεν είναι ποτέ αργά για να ακολουθήσουμε τα όνειρά μας! Στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Μπουρτσουκλή το μέλλον της δια βίου μάθησης είναι το παρόν! Σας υποστηρίζουμε, ανά πάσα στιγμή, παρέχοντας μαθήματα γεμάτα ζωντάνια που ενθαρρύνουν την ευχέρεια λόγου, τη θετική ενέργεια και το χιούμορ.

Τα καλά σχεδιασμένα και με γρήγορο ρυθμό μαθήματα, θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την ακρίβεια και την ευχέρειά σας και να φτάσετε στους στόχους σας. Μέλημά μας είναι να παρακολουθήσουμε την πρόοδό σας για να είμαστε σίγουροι ότι έχετε καταφέρει να αποκτήσετε τις δεξιότητες που θέλετε και να πετύχετε τους στόχους σας.

Επιπλέον υποστηρικτική βοήθεια παρέχεται μέσω online πλατφόρμας και ειδικού εκπαιδευτή, προκειμένου να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις δυνατότητές σας.

H απόκτηση πιστοποίησης στο επίπεδο που επιθυμείτε γίνεται σε 6 μήνες από την έναρξη των μαθημάτων. Σας παρέχουμε επίσης το τεστ κατάταξης, το βιβλίο, επιπλέον υλικό και πρόσβαση στην πλατφόρμα με ατομικό κωδικό. Οι εξεταστικές περίοδοι είναι πολλές μέσα στο χρόνο και οι πιθανότητες αποτυχίας μηδενικές.

Το ταξίδι της μάθησης αρχίζει εδώ!